En lugn och skön helg på landet med fokus på mat och dryck. Lördagens trerätters höll hög klass, blini med löjrom, rökt reninnanlår, skagenröra. Till huvudrätt med det en Coeur de filet provencale. Efterrätten var en chokladfudgekaka med konjaksfikon. Godaste ölet var Hoppin Frog Barrel Aged BORIS The Crusher, helt magnifik! Det blev även två öl från Sydafrika, tack till Silenzi för de två.
Julkalender 2024 lucka 24 – Goossens Lambic (1957-1962)
6 dagar sedan
4 kommentarer:
Ja, den trerättersmiddagen ser verkligen inte dum ut!
He he skön bild på Sofiero och Black Chocklate Stout :)
Är mycket nyfiken på vad du serverar ovanpå köttet? Kan det vara en chimichurri (eller hur det nu stavas)?
Ser gott ut hur som hälst!
Hmm jag blev så tagen av bilderna så jag läste inte texten. Där står det ju faktisk vad det var :) Ja ja... är inte norrmann för ingenting.
Johan: det var verkligen gott, en måltid som man minns länge.
Eirik: du är från Norge va? :)
Skicka en kommentar