Läste ett småtrevligt reportage om Nynäshamns Ångbryggeri i Vin & Gastronomi. Artikeln hittar ni här. Många schyssta bilder i reportaget.
Tänk vad skoj det vore om några av de gamla klassikerna skulle börja bryggas igen men tyvärr har bryggeriet varken tid eller plats till det. Någon som minns Mälsten Mild? Det var det första ölet från Nynäshamns Ångbryggeri som jag drack, 2003 vill jag minnas att året var. Vore skoj att dricka den igen. (förövrigt gjorde jag stora delar av lumpen på ön Mällsten som inte ligger långtifrån just Nynäshamn, jaja avdelningen värdelöst vetande var det. Jag bjuder på den)
Skoj vore det också om fler av våra svenska mikrobryggerier hade egna pubar, men men det kostar förstås. I framtiden kanske?
Julkalender 2024 lucka 24 – Goossens Lambic (1957-1962)
6 dagar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar