torsdag 25 augusti 2011

Längtar redan

Igår bokades en resa till Bryssel med SAS för det väldigt plånboksvänliga priset 1050 t/r. Tyvärr sker resan först i mars nästa år, men den som väntar på något gott.

Jag gillar nya resmål och att besöka nya länder men Bryssel är alltid Bryssel. Det första jag tänker på är Cantillon. Ett makalöst ställe som det ska bli en ära att besöka igen.De välfyllda ölbutikerna ser jag också väldigt mycket fram emot, alltid en fröjd att botanisera i en utländsk ölbutik. Så många flaskor men så ont om plats. Jädrans, nästa gång får det bli en skåpbil.Otaliga är barerna en som garanterat kommer att besökas är det legendariska Kulminator i Antwerpen, ett måste för vilken ölälskare som helst att besöka minst en gång under sin jordiska tillvaro.Oj vad jag redan nu längtar till Bryssel. Som tur är det i alla fall två andra ölrelaterade resor inplanerade innan mars 2012, kanske även tre så någon större panik är det trots allt inte.

4 kommentarer:

Baggen sa...

Jag bokade en resa 28-30okt för 1050:-. Klart prisvärt. Dock kommer jag att spendera den helgen i Antwerpen och närliggande trakter.

Gyllenbock sa...

Baggen: låter härligt det, 1050 är verkligen ingenting att bråka om.

Vi blir fem stycken som åker så det lär bli väldigt skoj.

Eddan sa...

Sen har vi två som inte köper egen öl så två ransoner extra kan vi köpa, hehe. Vem betalar bäst?

Gyllenbock sa...

Eddan: jag tycker helt klart att vi fyller deras väskor med enbart flaskor från Cantillon.