onsdag 6 april 2011

Ta chansen

Ok, nu exporterar inte säljaren till utlandet men det kanske går att fixa ändå?

Utgångspriset är 750 dollar för en flaska Barrel Aged Dark Lord 2006, undrar om någon slår till och köper flaskan?

750 dollar för en flaska öl, nä jag vet inte. Tycker allt att det är lite galet, så jäkla gott kan det väl inte vara? För 750 dollar får man ganska lätt en flygbiljett till USA.

Undrar när privatpersoner får sälja öl på auktion på Internet i Sverige? Borde inte den dagen komma någon gång, fast det lär säkert dröja många år till.

7 kommentarer:

Fredrik sa...

Lite dyrt kanske... Men det är säkert en grym öl. Jag skall på en beer dinner med 3Floyds i maj då skall vi få prova en brandy barrel aged DL (lite billigare än 750dollar + jag får en 8rättersmeny och 15 andra öl på köpet).

Baggen sa...

@Fredrik: På plats i Usa då antar jag?

Johan sa...

Det finns väl dryckesauktioner, i Systembolagets regi förstås, där man kan få sålt sina drycker. Lär väl inte vara så mycket öl där dock.

Weine sa...

Baggen: behöver inte åka så långt. Mikkeller och Three Floyds kör en beer dinner den 24 maj (onsdagen innan ölmässan i Kph) på restaurangen Mielcke & Hurtigkarl i Kph. Kostnad 2500 danska. Antar att det är dit Fredrik ska.

Weine sa...

För mer info.

http://mikkeller.dk/index.php?id=10&news_id=121&land=1

Gyllenbock sa...

Fredrik: väldigt dyrt enligt mig. Middagen/ölprovningen som du ska gå på är mer rimlig, blir nog en höjdare.

Johan: japp det finns dryckesauktioner men jag tänkte mer på mellan privatpersoner, vore fint om man kunde bjuda på ovanliga öl på tex Tradera. Har aldrig sett öl på Systembolagets dryckesauktioner.

Anonym sa...

Helt galet, såld för 1250 dollar! Det får man en hel del andra godsaker för...

Andreas