fredag 27 maj 2011

Punk IPA, ok men inte så mycket mer.

Nu har jag äntligen tagit mig tid att prova den nya versionen av BrewDogs Punk IPA 5,6%.Vill minnas att den tidigare versionen på 6% var ungefär som denna, lovande doft men smaken höll inte riktigt hela vägen tycker jag. Ok men lite för tunn och inte så fruktig som förväntat.

3.3/5

Vet inte riktigt vad jag håller på med numera men köpte även en burk Spendrups Pistonhead Cruisin’ Lager. Tuff burk eller hur?Bara att konstatera att ölet inte är prisvärt trots att det kostar 9,90 på Systembolaget. Förutfattade meningar har vi alla och tyvärr visade de sig stämma. Smaken var tunn med spår av smör, malt och bröd. Munkänslan och intrycket var trist. Nix, kommer inte att köpa igen kan jag garantera.

1.8/5

4 kommentarer:

Danne sa...

Lite extra kolhydrater inför imorgon gav de ju, även om det inte var några stora ölupplevelser... Själv kör jag på Mikkeller Drink'in the sun 11 och rödbetor ikväll

Gyllenbock sa...

Danne: jag drack ölen tidigare i veckan, ikväll blir det en hel del extra vatten och en skvätt energidryck. En öl lär det bli imorgon kväll, det lär räcka för att däcka totalt.

Lycka till imorgon!

fajanen sa...

Hoppas löpningen gick bra. Tänkte bara meddela att Köpenhamns ölmässa var helt lysande. Mikkeller bar också. Men det där vet ni ju redan. Ha det bra.

Gyllenbock sa...

fajanen: jodå, löpningen gick fint. Nytt personbästa med 30 minuter är verkligen bra.

Ser fram emot att läsa om Köpenhamns ölfestival.