söndag 22 maj 2011

Ibland undrar man

Ja, ibland undrar jag allt vad syftet med ett öl egentligen är? Måste direkt erkänna att enda anledningen till att jag köpte en flaska Banks Caribbean Lager är att jag aldrig druckit en öl från Barbados tidigare, ja aldrig från Karibien överhuvudtaget.Väldigt ljus och väldigt tråkig doft och smak. "Majsig" och vattnig kan man lugnt säga. Tror inte att jag ens skulle upskattat ölet om jag suttit på en strand på Barbados, nä då skulle jag helt klart föredragit fruktdrycker eller annat läskande.

Provat är provat.

6 kommentarer:

Gripen sa...

Jag provade också denna i helgen, av just samma anledning... Och blev ungefär lika besviken, majsig och vattnig är en bra beskrivning. Jag tyckte ändå det var kul att prova något från Barbados!

Stefan - Ölsvammel sa...

Ja det låter ju inte så spännande, men vart köpte ni den?

Gyllenbock sa...

Gripen: visst är det så, kul att ha provat något från Barbados.

Stefan: jag köpte flaskan på Regeringsgatan.

Beer-naise sa...

Haha! Då är det inte bara jag som tänker så. Jag köpte en flaska idag enbart för att få bocka av Barbados på kartan. Jag gömde den dock snabbt under några Hop Yard IPA i korgen. :)

Stefan - Beer Drivel sa...

Jaha, den där fanns ju på en massa Systembolag. Ja det säger väll en del om hur sällan jag står och kuckilurar bland lagerölen. Får ta mig ner och köpa en flaska så att man bockat av Barbados :P

Gyllenbock sa...

Beer-naise: vi är nog inte ensamma om att tänka så skulle jag tro. :)

Stefan: det måste du göra, dela flaskan med någon så slipper du dricka hela på egen hand.