lördag 25 september 2010

Oktoberöl



Den senaste tiden har jag plöjt igenom några av årets oktoberöl. Det är bara att konstatera att de inte är särskilt intressanta och supergoda. Kanske smakar det bättre på plats i München? Fast jag vet inte om jag törs åka till München under själva Oktoberfest, det verkar lite lätt grisigt.








Smakmässigt var ölen lika varandra, annat hade förstås varit konstigt. Hofbräu München Oktoberfestbier gav jag högst betyg, nämligen en trea. Jag tyckte att den var läskande och stod ut på något sätt. Tråkigast var Arboga Oktoberfest, belöningen blev 1.9 poäng. Den var väldigt tunn och tråkig, smakade kokta grönsaker, smör, malt och gräs.

Nu är det bara att gå vidare, kommande vecka lär bjuda på en hel del intressanta ölupplevelser.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jäpp! Har varit på Oktoberfest och Annafest i Forchheim och kommer inte att åka på dessa "grisiga" fester i första taget igen. Mycket bättre att åka dit när det inte är dessa stora evenemang.

Fredrik sa...

Hejsan :) Såg att ni hade druckit några Arboga öl..Ni råkar inte ha flaskan kvar elle nå annat med anknytning från Arboga ? Har e full avesta jubileumspilsner grytnäs tt 70 åt , 21 maj 2005 , svenska tt loppet.. Skriv gärna till : freddda_@hotmail.com

Mvh

Fredrik