söndag 19 februari 2017

Lördag i San Diego, Pizza Port Ocean Beach, Stone Brewing World Bistro & Gardens Liberty Station

Får väl ta och erkänna att hela lördagen i San Diego kändes seg och det mesta gick slött för min del. Åkte dock till Pizza Port Ocean Beach tillsammans med David, Jerry och Uffe. Resan dig tog ungefär 15 minuter från hotellet med Uber.



Vi var där lite innan de öppnade 11:00 så vi passade på att kika på havet en stund. Gillar man att surfa så fanns det fina möjligheter till det, dock var det lite för kallt för att bada.



På Pizza Port var vi bland de första gästerna, det dröjde inte alltför länge innan det fylldes på med mycket folk. Stället tycks vara populärt som lunchställe på lördagar. Jag hade som tidigare nämnt en slö dag så det blev bara ett par öl, goda båda två. De bägge pizzorna som vi beställde var riktigt smarriga.



Från Pizza Port var det en kortare bilresa till Stone Brewing World Bistro & Garden Liberty Station. En väldigt stor och påkostad anläggning med full ruljans, nästan alla uteplatser var reserverade eller upptagna. Publiken var blandad, barnfamiljer, pensionärer, grabbgäng, gubbar, tjejer och par. Värt att notera är att Stone ligger väldigt nära flygplatsen så flygplansbuller från startande flygplan är något man måste räkna med.



Öllistan var diger med både egna öl och gästöl. Enklast var att ta en flight eller två. De två bästa ölen som provades var rökölet Stone Liberty Station/Bagby Auld Rauch och dipan Stone Liberty Station Muy Delicioso.



Gillade verkligen stället även om det nästan kändes opersonligt stort, precis som Ballast Point Miramar som besöktes tidigare under veckan. Shoppen på Stone var den största som jag sett på ett bryggeri, givetvis gick det bra att fylla på sin growler i nämnda shop. Tänk om man kunde ha det så hemma i Sverige.



Apropå Ballast Point så besökte vi det i Little Italy tillsammans med Bottlecraft. Till skillnad mot mitt solobesök tidigt på måndagen så var bägge ställena mer eller mindre fulla denna eftermiddag.

Därefter blev det paus på rummet, en paus som blev längre än planerad, det var inte bara jag som var seg. Vi nöjde oss med att gå över gatan till Twisted Taps som var ett litet ställe där de flesta andra gäster tycktes vara stammisar. På fat hade drygt 20 öl, flera av dem okända för mig. Maten var stabil, servicen mycket trevlig. Ett lugnt och avslappnat ställe var det, passade oss perfekt denna kväll.




Inga kommentarer: