måndag 22 oktober 2012

Info om CBC 2013Nyss släpptes det detaljer om nästa års Copenhagen Beer Celebration, CBC, som kommer att hållas i maj, närmare bestämt den tredje och fjärde. Platsen för evenemanget är detsamma som i år, däremot är det en hel del andra förändringar, bland annat dessa:

-Tre olika sessions, en på fredagen samt två på lördagen. Fem timmar har man på sig att prova 90 olika öl som varje session kommer att ha. Sammanlagt alltså 270 olika ölsorter fördelat på de tre passen. Min misstanke är att det säkert kan bli fler än så, vi får se.

-Maten ingår ej i priset, däremot kan man själv välja och vraka mellan sex olika matställen som kommer att drivas av sex kända danska köksmästare.

-Man betalar en klumpsumma, sedan är det bara att dricka det man vill inne på festivalen. Biljetten per pass kommer att kosta 450 DKK och de släpps 3/11.

-För den som har behov av det kommer det att finnas en garderob där man kan hänga in sin jacka eller vad man nu kan tänkas bära.

-På festivalen kommer det att finnas en ölbutik där man förstås kommer att kunna köpa exklusiva öl från de olika medverkande bryggerierna.

Ovanstående låter ju alldeles förträffligt, undrar om det blir till att besöka festivalen samtliga pass eller två? Vi får se. Hoppas också att situationen med toaletter och möjligheten till att tvätta händerna förbättras. Kommer helt klart att bli härligt med nästa års CBC, hotell är redan bokat.

Mer info här.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Vete fan om det blir något CPH överhuvudtaget.
Andra mer exotiska resmål lockar också tycket de jävlarna att man ska jobba ibland också...*kluven*

Gyllenbock sa...

Tänk att man måste jobba, helt onödigt men tyvärr sitter de flesta av oss fast i ekorrhjulet.

För mig känns Köben och CBC givet, är perfekt att vara där på våren och leta efter försvunna mobiltelefoner om inte annat.

Jonas sa...

haha,det kan man göra.