tisdag 5 februari 2013

Trodde att det var kört

I fredags missade jag det makalösa släppet av öl på Systembolaget, i lördags hann jag inte heller besöka någon butik, trodde alltså att det var mer eller mindre kört. Särskilt efter att ha följt hysterin. Omnipollo Nebuchadnezzar och Goose Island Bourbon County Stout var de två öl som gick åt snabbast, de två öl som jag allra helst ville stifta bekantskap med igen då jag tycker att de båda är så otroligt goda.Till min glädje fylldes det på av de sistnämnda ölen idag i några butiker, det var alltså bara att slå till. Vilken lycka! Undrar om inte Bourbon County Stout kommer att visa sig vara årets mest prisvärda öl, känns som det. 59,90 för såpass makalös dryck är ju ingenting.


2 kommentarer:

Baggen sa...

Igår fanns det ju kvar av Bourbon County Stout på lagret iaf så det var ju bara att beställa till sin lokala butik. Jag tror de flesta, inkl undertecknad, har köpt ganska mycket av ölen för att "lagra". (Ja, det blev ett par lådor...). Däremot nöjde jag mig med 4x Nebuchadnezzar. Den verkar ju oxo ha sålt riktigt bra. Det blev en dyr månad detta.

Gyllenbock sa...

Tur att det inte var något släpp i januari. Försökte beställa igår men det gick inte, kanske var något knas på hemsidan? Butiken i Sumpan hade drygt 30 flaskor imorse, just nu är saldot noll igen.