torsdag 13 september 2012

Två veckor kvarIdag är det exakt två veckor kvar till det är dags för årets ölmässiga höjdpunkt på hemmaplan samt det säkraste av alla hösttecken, årets Stockholm Beer and Whisky Festival. Datumen som gäller är följande: 27-29/9 samt 4-6/10.

Jag är nog inte ensam att flera gånger varit och nosat på listan över utställare och vad de kan tänkas ha med sig för gottgott till festvalen. Listan är ännu inte komplett men det kan förstås redan nu konstateras att törstig det behöver ingen behöva vara, det kommer att bli härligt många spännande öl att prova.

Min ambition är att gå de bägge torsdagarna samt kanske det sista lördagen om det finns ork för sistnämnda. Ser fram emot att träffa en massa ölprofiler samt att prova en hel del goda och spännande öl. Det kommer att bli väldigt roligt, ser verkligen fram emot årets festival.

Om en vecka eller så är det dags att på allvar börja skriva ner vad som inte får missas, misstänker att listan kommer att bli lång. Tioårsjubileum blir det för min del, hoppas att det blir 100 år till.

Inga kommentarer: