fredag 1 mars 2013

Dagens köp

Blev ett medelstort köp idag, eller vad man nu ska kalla det? Vid Regeringsgatan i Stockholm var kön rätt lång kvart i 10, ungefär 45 minuter fick jag köa innan jag kunde fylla min korg med godsaker.

Egentligen kan man undra vad det är man håller på med? Men å andra sidan är det ett rätt fascinerande skådespel att se folk handla öl och lyssna på deras kommentarer. Det är faktiskt lite sjukt vilka mängder vissa köper. Idag hade jag också lyckan att rekommendera två vindrickande damer öl, Ten Fidy blev mitt tips och det var vad de också köpte. Undrar hur det slutar?


Förövrigt blir det att se om de beställda Brekeriet Cassis hittar till Stockholm.

4 kommentarer:

Baggen sa...

Specialmärkning på de svenska burkarna. Roligt med "bork! bork! bork!" samt "I ditt ansikte" på bottena av burkarna. Har mailat Oskar Blues och frågat ang märkningen så man kan få reda på hur färska de är.

Gyllenbock sa...

Hoppas att de svarar snabbt. Hur som helst är det smått otroligt att tre från Oskar Blues lanserades samma dag på Systembolaget.

fajanen sa...

Synd att Dale´s pale ale var så mycket sämre än jag mindes den. Blir inget mer köp av den. Väldigt blek.

Gyllenbock sa...

Har ännu inte hunnit prova Dales Pale Ale, förutom på provningen på Systembolaget. Låter lite illavarslande måste jag säga. Har fina minnen av det ölet.