fredag 13 mars 2009

Helgens laguppställning till landet.

Lite senare idag är det dags att åka till ett landställe norr om Uppsala, det är dags för vårvinterns traditionella grabbhelg. Fokuset ligger som vanligt på att slappa, äta gott samt förhoppningsvis även dricka lite god öl.

Bilden visar min laguppställning, återstår att se om allt dricks upp. Två av flaskorna skall delas, Cantillon Kriek samt Double Bastard.



Ungefär hälften av ölen har jag tidigare ej druckit, det blir som vanligt spännande och intressant att se hur de smakar. Mest nyfiken är jag på nämnda Cantillon Kriek, även Solstice d'hiver verkar intressant, för att inte tala om de två lirarna från Brewdog. (Paradox har jag tidigare provsmakat på ölfestivalen i Nacka)

Ber att få återkomma med recensioner och lite annat smått och gott. Vill även passa på att önska er alla en synnerligen trevlig helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för svaret på min senaste fråga, jag var inte helt ute på fel is med isvakor i sikte. De andra tyckte att det passade till torkat kött, men vad vet jag som inte är dansk ;)

Ha en synnerligen god helg norr om Uppsala och hälsa grabbsen! Laguppställningen ser bra ut.

/ Apan

ricke sa...

Det såg ut som ett bra gäng öl. Cantillon Kriek är grym, om man gillar suröl. Skrev om den precis faktiskt http://stoutenochkapitalet.blogspot.com/2009/03/cantillon-kriek-100-lambic.html